шаблоны joomla

Macedonian Albanian Arabic Azerbaijani Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Russian Serbian Slovenian Turkish
logoheder
ukash satın alma |

ЗА НАС

Среда, 22 Февруари 2012 12:37 FATINA
Печати PDF

 

ФАТИНА е иновација, флексибилност и концепт за вашето целосно задоволство, во чекор со европските модни трендови. Составен, но неизоставен дел кој го преземавме е корпоративната и општествена одговорност преку континуирана едукација на македонскиот потрошувач. Потребата се наметна од тоа што нашите производи секогаш содржат интегрирани компоненти на иновативност, современ дизајн и комфор, кои му се наметнуват како потреба на современиот човек.

ВИЗИЈА

Живеење со стил.

МИСИЈА

Нашата мисија е да го уредиме секој ентериер со стил, со најдобрите производи за дадениот буџет.

На нашите клиенти да им ги претставиме најновите трендови во дизајнот на мебел, како би можеле да го одберат најсоодветниот мебел за нивно пофункционално и помодерно живеење.

ВРЕДНОСТИ

Непроменливите вредности на ФАТИНА се искреност, брзина, посветеност и принципиелност.

 

ФОТОГАЛЕРИЈА

 

 

Последно освежено на Четврток, 01 Март 2012 01:49

СТАТИСТИКА и ПОСЕТЕНОСТ

Гледања на содржината : 391627
Има 22 гости присутни

ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ ЗА НАС

komentiraj